Datoformatet er ikke som forventet

Her er noen ting man bør være oppmerksom på:

• Språket English er det internasjonale språket hvor det amerikanske datoformatet MM/DD//YYYY blir benyttet. Dersom man ønsker å ha engelsk språk med britisk datoformat DD/MM/YYYY må man heller aktivere språket English (United Kingdom).
  • Datoformatet i systemet vil vise det datoformatet som er angitt av avdelingen der brukeren tilhører. Det finnes også en innstilling hvor brukeren kan overstyre dette ved å velge sitt egne foretrukne datoformat.
  • Datoformatet på karriereportalen vil automatisk følge det språket som er valgt i prosjektet i Prosjektdetaljer under feltet Tilgjengelige søknadsspråk.