VILKEN VERSION SER DU?

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb!

Därför har vi lanserat en helt ny portal för dig som söker nytt arbete. Den nya portalen släpptes i februari, och rullas fortlöpande ut hos våra kundföretag under våren 2016. Du kan därför uppleva att användargränssnitt och funktionalitet är olika beroende på om du söker jobb hos en av våra kunder som har den nyare, eller äldre versionen.

Fler än 1 400 arbetsgivare i Skandinavien använder Webcruiter som rekryteringssystem. Om du har registrerat dig hos en eller fler av dem så får du tillgång till dessa från denna sida alternativt direkt från respektive organisations hemsida. Om du däremot är intresserad av att jobba internt hos oss på Webcruiter så klickar du här för att se våra lediga jobb.

Den äldre versionen ser ut såhär:

Webcruiter äldre versionen

Klicka på bilden för att logga in via sidan ovan.

Här finns en manual. Om länken inte fungerar kan du klistra in detta i adressfältet: http://webcruiter.procydo.com/_cb9e631a8cf15a0fe8608fa773ed7db1.guide

Inloggningssidan i den nya versionen ser ut såhär:

Webcruiter nya versionen

Klicka på bilden för att logga in via den nya versionen.

Här finns en manual för de nya jobbsökarsidorna. Om länken inte fungerar kan du klistra in denna text i adressfältet: http://webcruiter.procydo.com/_276c409760d439119b7f0e252b657e7b.guide

Vill du ha hjälp? Klicka på "Nytt supportärende" för att skicka in ett meddelande till vår support.